:: 3 SAHABAT ::

kami ni dikenali sbg belangkas...mane ade dieorg ctu lah ade aku, dan mcm tu la sebaliknya...org2 opis pn dh tau...kalo slh sorg xde mesti org akan tanye punye...kdg2 baju pn kitorg pakai sesame..bknnye nk tunjuk2 kt org tp saje je suke2 nk hiburkan ati kami...seronok tau...kdg2 kami ni jd perhatian org...dulu dume single2 senang nk bergerak ke sane ke mari...rombongan sane sini, mkn2...tp skg 1 dh jd bini org (akulah tu) yg lg 2 org tu dh berstatus tunangan org...so skg ni mcm slow ckit la...aktiviti setakat kt opis je...harap2 xde sape2 makhluk ALLAH yg busuk hati utk mendengki dengan persahabatan kami ni...jom layan pic kitorg k...
























1 comment:

**YaNa YassiN** said...

so sweet,.. !!! best lah kalau dapat meronggeng cam dolu2,.. hahahaha !!!